Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Οι κινητοποιήσεις μας απλώνονται σε όλη τη χώρα!


Κανένα σχολείο να μην κλείσει!


Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στις καταργήσεις των σχολείων μας. Είναι αποφασισμένη να μας γυρίσει αιώνες πίσω, να μας στοιβάξει στα "νέα" σχολεία χωρίς δικαιώματα.
Είμαστε όμως κι εμείς αποφασισμένοι να αντισταθούμε! Να βγούμε στους δρόμους και να διεκδικήσουμε να μην κλείσει κανένα σχολείο, να μη γίνει καμία συγχώνευση!
Ήδη οι κινητοποιήσεις μας απλώνονται σε όλη τη χώρα. Μέχρι στιγμής, οι καταλήψεις φτάνουν περίπου τις 50, ενώ συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας γίνονται καθημερινά σε πολλές γειτονιές της Αθήνας και σε πόλεις και χωριά της επαρχίας.
Με την πρώτη σπίθα των αγώνων μας, η κυβέρνηση έβαλε μπρος το σχέδιο τρομοκράτησής μας. Άρχισε να μας απειλεί με αναπληρώσεις μαθημάτων τα Σάββατα και τις αργίες. Και είναι σίγουρο ότι δε θα διστάσει να εντείνει την τρομοκρατία. Γιατί μας φοβούνται, ξέρουν τη μεγάλη δύναμη που κρύβουν οι μαζικές μας κινητοποιήσεις, ξέρουν ότι το μόνο που μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια, το μόνο που μπορεί να απειλείσει την πολιτική τους είναι οι μαζικοί μας αγώνες!
Έχουμε κάθε λόγο να συνεχίσουμε και να δυναμώσουμε τις αντιστάσεις μας! Μαζί με τους εκπαιδευτικούς μας που θέλουν να τους κάνουν λάστιχο και οδηγούνται σε απολύσεις. Μαζί με τους γονείς μας, μαζί με όλο το λαό, γιατί όλοι μας δεχόμαστε την ίδια επίθεση, έχουμε όλοι τον ίδιο εχθρό απέναντί μας.

Κανένα κλείσιμο σχολείου - Καμία συγχώνευση!
Γενικές συνελεύσεις σε όλα τα σχολεία!
Να δυναμώσουμε τις κινητοποιήσεις μας σε κάθε πόλη, σε κάθε συνοικία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου