Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Στις 6 και 7 Νοέμβρη να ξαναβγούμε μαζικά και μαχητικά στους δρόμους


Συμμαθητές – συμμαθήτριες

Και στις 6 και 7 Νοέμβρη να ξαναβγούμε μαζικά και μαχητικά στους δρόμους.
Να διαδηλώσουμε δίπλα στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους ανθρώπους της δουλειάς και του μόχθου.

Να υψώσουμε τις οργισμένες γροθιές μας σ’ όλους αυτούς, ντόπιους και ξένους δυνάστες του λαού (κυβέρνηση – τρόικα - ΔΝΤ), που ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν το άθλιο έργο που έχουν ξεκινήσει. Την ισοπέδωση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων.

Όχι δε μας πείθουν οι μονόδρομοί τους. Οι εκβιασμοί τους. Οι θεωρίες περί χάους αν δε υποταχτούμε στα δικά τους θέλω και πρέπει.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!!

Γι’ αυτό αποφασιστικά , μαζικά και μαχητικά να πλημμυρίσουμε τους δρόμους και τις πλατείες. Να είμαστε συνεπής στο ραντεβού του αγώνα για ν’ αναδείξουμε μαζί με τον αγωνιζόμενο λαό το δικό μας ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ. Αυτόν του ανυποχώρητου αγώνα για το δίκιο μας!!

Γιατί μόνο έτσι δε θα περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα που απλώνουν ακόμη περισσότερο τη φτώχεια και την εξαθλίωση, φτιάχνοντας το νέο μεσαίωνα. Γιατί έτσι θα ανοίξει ο δρόμος της διεκδίκησης παραπέρα του δίκιου μας!

Να βροντοφωνάξουμε



  •  Κάτω τα νέα βάρβαρα μέτρα, η τρομοκρατία και η καταστολή



  •  Να μη τους χαρίσουμε το δικαίωμά μας στο δωρεάν βιβλίο, τη θέρμανση, τη δωρεάν μεταφορά μας στα σχολεία μας.



  •  Υπερασπιζόμαστε τη δημόσια και δωρεάν παιδεία!



  •  Όχι στην αξιολόγηση των δασκάλων μας που μέσω αυτής αυτό που θέλει να πετύχει το σύστημα είναι να τους μετατρέψει σε φοβισμένους και υποταγμένους υπαλληλίσκους, παιδονόμους και καταστολείς των αγώνων μας!!
  • Χανιά, 3 Νοέμβρη 2012

    1 σχόλιο: