Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ 12ου, 17ου & 28ου Δημ. Σχ. Νίκαιας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς,
Γονείς, εκπαιδευτικούς, Δημοτική Αρχή, Δημοτικές Παρατάξεις,. Μητρόπολη Νίκαιας, Βουλευτές Περιφέρειας, Ένωση Γονέων Νίκαιας, Συλλόγους Γονέων Νίκαιας, Συλλόγους Εκπαιδευτικών Νίκαιας, κατοίκους και φορείς της πόλης μας.
Όταν πληροφορηθήκαμε την επικείμενη κατάργηση του 28ου Δημ. Σχ. και συγχώνευση του με τα συναυλιζόμενα 12ο και 17ο Δημ. Σχ. προχωρήσαμε στις εξής κινητοποιήσεις:
 -Σχολικό Συμβούλιο του 28ου Δημ. Σχ. στις 21/2, όπου με ομόφωνη απόφαση καταδικάζαμε την κατάργηση του σχολείου μας.
-Γενική Συνέλευση με τη Δημοτική Αρχή, τις Δημοτικές Παρατάξεις, την Ένωση Γονέων Νίκαιας, την Ομοσπονδία Γονέων Πειραιά, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Νίκαιας και άλλους τοπικούς φορείς όπου καταδικάστηκαν οι συγχωνεύσεις σχολείων και αποφασίστηκαν μια σειρά κινητοποιήσεων όπως,
• Παράσταση Διαμαρτυρίας στον Διευθυντή Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Αττικής κ. Κουμέντο, στις 25/2.
• Κλείσιμο της Λεωφόρου Π.Ράλλη στο ύψος των σχολείων μας και πορεία προς την Πλ. Δαβάκη (Περιβολάκι), στις 28/2.
• Παράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας-Ρέντη όπου ψηφίστηκε ομοφώνως ψήφισμα της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κατά της κατάργησης του 28ου Δημ. Σχ. και γενικότερα κατά των καταργήσεων και συγχωνεύσεων σχολείων της πόλης μας.
• Κλείσιμο της Λεωφόρου Π.Ράλλη στο ύψος των σχολείων μας, στις 2/3.
Επειδή τίποτα δεν έχει κριθεί. Τίποτα δεν έχει τελειώσει,
Σας ΚΑΛΟΥΜΕ
σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων στα Πέτρινα (Π.Ράλλη 178) την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 19.00.
Να συναποφασίσουμε και συνδιοργανώσουμε τις επόμενες μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις μας, που θα ανατρέψουν τα σχέδια υποβάθμισης της ζωής και της μόρφωσης των παιδιών μας.
ΠΗΓΗ: antigeitonies.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου