Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Ανακοίνωση της Μαθητικής Αντίστασης στα Χανιά

Tα τελευταία περιστατικά στην πόλη μας σε βάρος μεταναστών, εργαζομένων και ντόπιων αγωνιστών, από θρασύδειλους κουκουλοφόρους στο σκοτάδι, δίκαια εξοργίζουν εμάς τους μαθητές όπως και όλο το δημοκρατικό κόσμο.

Η καταδίκη των φασιστικών δράσεων που υπογράφονται συχνά με τον αγκυλωτό σταυρό (το γνώριμο και μισητό από το λαό μας σύμβολο της ωμής βαρβαρότητας), είναι χρήσιμη και αναγκαία.

Όμως η ουσιαστική απάντηση στο ρατσισμό, την ξενοφοβία και τις εκφράσεις της βαρβαρότητας είναι αναγκαίο και μπορεί να δοθεί μόνο μέσα από τους μαζικούς αγώνες του λαού και της νεολαίας . Σε κάθε περίπτωση η ανθρωπιά, ο πολιτισμός, η συλλογικότητα και μια σειρά άλλες αξίες κατακτιούνται μέσα από αγώνες Τέτοιοι αγώνες είναι απόλυτα αναγκαίο να ξεσπάσουν ξανά στις μέρες μας κόντρα στο ζοφερό παρών και στο μαύρο μέλλον που θέλουν να μας επιβάλουν.

Οι εργαζόμενοι γονείς μας στενάζουν ήδη από τα πρωτόγνωρα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και ΛΑΟΣ τρομοκρατούν καθημερινά από τα ΜΜΕ το λαό και για χάρη του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστικών αφεντικών ετοιμάζονται να ρημάξουν τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας. Επιδιώκουν να οδηγήσουν μαζικά το λαό στη φτώχεια και για μας τους νέους να επιβάλουν ένα μαύρο μέλλον στυγνής εκμετάλλευσης και καταπίεσης . Να γιατί βρίσκουν έδαφος και νομιμοποιούνται τα μισητά από το λαό φασιστικά σκουπίδια.

Όμως η τρομοκρατία των θρασύδειλων του παρακράτους δεν θα περάσει… Όπως δε θα περάσει και η επίσημη τρομοκρατία των ΜΑΤ, των δακρυγόνων και των ΜΜΕ.

Ο εργαζόμενος λαός, οι αγρότες όλος ο κόσμος της δουλειάς και του δίκαιου θα αντισταθεί! Έρχονται αγώνες! Και ως νέοι πρέπει να είμαστε εκεί με όλη μας τη ζωντάνια και με την αναγκαία πολιτικοποίηση που απαιτείται…

Ο Δεκέμβρης ήταν η αρχή… Το μέλλον μας θα το κερδίσουμε με αγώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου