Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Η τιμωρία των αναπληρώσεων δεν τιθασεύει την οργή μας... ΤΗΝ ΞΥΠΝΑ!

Όλοι εμείς που πλημμυρίσαμε τους δρόμους με διαδηλώσεις οργής για τη δολοφονία του Αλέξη, μα και για το μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν.

Όλοι εμείς που σμίξαμε στους δρόμους τον περασμένο Δεκέμβρη έστω κι αν δε μπορέσαμε να βρούμε τον αναγκαίο βηματισμό με εκείνα τα αιτήματα για να συνεχίσουμε τον αγώνα, καταλάβαμε και ξεκαθαρίσαμε πως απέναντι στην πολιτική του συστήματος που μας στερεί δικαιώματα στη ζωή και το μέλλον μας, είναι αναγκαίος ο μαζικός μας αγώνας.

Έστω λοιπόν, και αν σ’ αυτή τη φάση δε μπορέσαμε να συνεχίσουμε, ωστόσο το Δεκέμβρη του αγώνα μας, μάθαμε πολλά και κυρίως μάθαμε πως δε πρέπει να τρομοκρατούμαστε, πως όσο αδίστακτοι κι αν είναι αυτοί που θέλουν να μας τρομοκρατήσουν για να μας υποτάξουν, εμείς ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ … Επειδή γνωρίζουμε πως θα χρειαστούνε -ξανά και ξανά -καταλήψεις, διαδηλώσεις και αγώνες για τα δικαιώματά μας, γι’ αυτό δε δεχόμαστε την τιμωρία των αγώνων μας.

Να καταγγείλουμε μαζικά και να αρνηθούμε τις αναπληρώσεις των μαθημάτων.

Αυτοί που όταν διαδηλώνουμε στους δρόμους τρόμαξαν από την οργή μας, τώρα νομίζουν ότι μπορούν να μας κάνουν να μετανιώνουμε για τους αγώνες μας.

Τον ψευδεπίγραφο διάλογό τους, που στοχεύει να προσθέσει και όχι να αφαιρέσει φραγμούς στο δικαίωμα μας στις σπουδές, θέλουν να τον κάνουν με υποταγμένους εμάς τους μαθητές και με αυταπάτες για τις προθέσεις τους…

ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ… ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ, ΟΧΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΑΡΓΙΕΣ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ.

Το Δεκέμβρη του αγώνα μας, δε χάσαμε μαθήματα για να πρέπει να τα αναπληρώσουμε …

Το Δεκέμβρη στους δρόμους του αγώνα, πήραμε τα πιο σπουδαία μαθήματα που είναι αναγκαία για τη ζωή και το μέλλον μας.

Χανιά – Αγωνιστές Μαθητές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου